Mire Se Vini

E vetmja gjë për të cilën ne jemi serioz është ushqimi.

Nuk ka vend më të mirë për të ngrënë në Llogara! Arsyeja është për shkak të pozitës dhe përvojës së pronarit të cilët kanë mbi 20 vjet përvojë pune në gastronomi. Ne kemi specialitete të ndryshme të nisura nga tradicionalja.

Ne Jemi Gjithmone Ne Mode Per UshqimNga Menuja

Zog Zgare
Rizoto Me Fruta Deti
Biftek Vici


Shërbime të përkushtuara
dhe të vëmendshme