Panorama

RESTORANT

Ushqim i mirë dhe atmosfera të shkëlqyera.

PANORAMA RESTAURANT

Mirë se vini

E vetmja gjë për të cilën ne jemi serioz është ushqimi.

Nuk ka vend më të mirë për të ngrënë në Llogara! Arsyeja është për shkak të pozitës dhe përvojës së pronarit të cilët kanë mbi 20 vjet përvojë pune në gastronomi. Ne kemi specialitete të ndryshme të nisura nga tradicionalja

Menuja jonë

Mish

Mish zgare 1kg

Mish gici 1kg

Biftek Viçi

Fileto pule

Zog zgare

..................2500L

..................2000L

..................1000L

..................600L

..................1800L

Spageti

Spageti Pesto

Spageti me fruta deti

Tortelini me pana

Rizoto me fruta deti

Rizoto me perime

..................500L

..................700L

..................400L

..................700L

..................400L

PANORAMA RESTAURANT

GALERIA

Ne jemi gjithmonë në humor për ushqim